Matthy Luiten
Integratieve kindertherapeut i.o., coach en trainer

Hoi, ik ben Matthy! Als integratieve kindertherapeut i.o. en coach van volwassen, jongeren en kinderen is er één ding dat ik heel belangrijk vind: dat je zélf uitzoekt waar je tegenaan loopt en wat je wil veranderen. En dat je vervolgens ook zelf kijkt wat je nodig hebt om dat te bereiken. Dat zorgt er namelijk voor dat je er achter staat en dat die oplossing ook in de toekomst voor je werkt. En natuurlijk help ik je daarbij!
Image

Image

Waarom werk ik met kinderen?

Al met al heb ik bijna 25 jaar in de kinderopvang en buitenschoolse opvang gewerkt. Gewoon, omdat ik die megasnelle ontwikkeling die kinderen in de leeftijd van 0 – 12 doormaken zo ontzettend mooi vind. Net als hun eerlijkheid. Ze zijn ook zoveel sterker dan wij vaak denken. 
Ik begon als pedagogisch medewerker, maar wilde doorleren. Me verder ontwikkelen. Tegelijkertijd wilde ik de kinderen niet loslaten. Ik ben me daarom gaan specialiseren in de begeleiding en ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Het is geweldig dat ik mensen nu kan laten zien hoe ze zichzelf helpen.

Ik ben gestart met de opleiding pedagogisch management kinderopvang, toen de opleiding psychodynamisch coach en daarna de opleiding kindercoach, pubercoach en opvoedcoach. Op dit moment ben ik bezig met de studie integratieve kindertherapie bij de Nederlandse academie voor psychotherapie om me nog meer te specialiseren.

Neem contact op

Image
Image

Een sfeervolle praktijk

Mijn praktijkruimte is sfeervol en gezellig, waardoor je je er snel op je gemak voelt. Bovendien staat het vol met allerlei soorten speelgoed. Kinderen wanen zich daardoor in no time in het paradijs en laten al hun reserves varen. Zo werken we samen in een veilige, vertrouwde omgeving aan oplossingen die jou of je kind verder helpen.
Bel of mail Matthy

Wie is Matthy Luiten?

Mijn hart ligt bij kinderen, jongeren en volwassenen verder helpen: daar word ik blij van. Omdat ik toegankelijk ben en goed kan luisteren, merkte ik al vaak dat mensen uit zichzelf naar met toekwamen met hun verhaal. Het is mooi dat die eigenschappen ook professioneel zo goed van pas komen en dat ik een luisterend oor en begeleiding mag bieden. Ik ben spontaan, betrouwbaar, geduldig, zorgzaam en sta echt met liefde en plezier voor anderen klaar.
Verder ben ik heel blij met mijn twee tienerdochters en mijn man. En ben ik gek op dieren! Er lopen er hier ook best wat rond! 😊

Wat anderen over mij zeggen

Matthy is een hele fijne trainer, vriendelijk, rustig, helder, professioneel. Kundig docent. Veel kennis, voorbeelden, oefenstof. Ze geeft ruimte, heeft kennis van het werkveld en brengt onderwerpen rustig en weloverwogen. Ik heb Matthy ervaren als een goed luisteraar die waardevolle tips geeft!
Matthy is als trainer erg enthousiast en brengt dit echt over op de groep. Ze staat open voor nieuwe ideeën en ik had het idee dat haar manier van trainen geven iedereen gemotiveerd hield. Als er iets niet helemaal uitgevoerd kon worden hielp ze altijd mee een passende oplossing te vinden zodat de opdrachten toch tot z'n recht konden komen.