Coaching

In ieder leven gebeuren er dingen, waar je keer op keer tegenaan loopt. Of waar je last van hebt. Een gesprek met een coach kan je dan richting geven, zodat je weer grip krijgt op je leven. Zoek jij als jongere, volwassene of ouder coaching in Ede? Of zoek je een kindercoach? Ik help je graag verder!
Neem contact op
Image

Coaching: wat kun je verwachten?

Ik coach op een psycho-dynamische manier. Dat wil zeggen dat ik verschillende technieken met elkaar kan verbinden, zodat er sneller en effectiever aan de kern van het probleem wordt gewerkt. Omdat geen mens hetzelfde is, is ook elk coachingstraject anders. Afhankelijk van je vraag ontdek je hoe je anders naar je leven of een situatie kan kijken. En hoe je daar op een andere manier mee om kunt gaan. Zo krijg je zelf de controle weer terug. En kun je in alle rust en vertrouwen verder.
Image

Kindercoach en jongerencoach

Tussen de 4 en 18 jaar ontwikkelen kinderen en jongeren zich razendsnel. Logisch dus dat ze af en toe wat extra ondersteuning nodig hebben. Omdat ze bijvoorbeeld vragen hebben. Onzeker zijn. Vastlopen. Zich geen raad weten met hun emoties of een veranderende situatie. Of overprikkeld zijn. Afhankelijk van de leeftijd voeren we gesprekken of zoeken we spelenderwijs oplossingen die zelfvertrouwen en houvast bieden.
Bel of mail Matthy
Image

Oudercoach

En dan ben je ineens ouder… Het is een supermooie ervaring, maar een kind opvoeden kan je ook onzeker maken. Want: doe je het wel goed? Hoe pak je dingen het beste aan? En geef je je kind eigenlijk wel alles wat het nodig heeft? Bij alle twijfels over jezelf of je kind, alle grote of kleine vragen over gedrag of opvoeding help ik je op weg.
Bel of mail Matthy
Image

Psychodynamisch coach

Heb je levensvragen of onzekerheden? Of blijf je steeds in hetzelfde kringetje doordraaien en wil je dat doorbreken? Als psychodynamisch coach zet ik je gedachten en gevoelens in beweging. Je wordt je daardoor bewust van je vaste gedrag en gewoontes. En als je je daar eenmaal van bewust bent, kun je voortaan éigen keuzes maken en zelf je weg uitstippelen.
Bel of mail Matthy

Coaching in Ede
vanaf €57,50

Bekijk alle tarieven

Quotes

Nicolette - Psychodynamisch coach
Ik heb de individuele coaching als zeer prettig ervaren. Matthy laat je nadenken over hoe je je eigen handelingen aanpakt en hoe je die kan gaan veranderen. Ze laat je inzien dat je er mag zijn en dat je de emoties die erbij horen mag voelen. Ze heeft mij handvatten gegeven zodat ik het pad wat ik aan het bewandelen ben, op mijn manier kan gaan bewandelen. Dus met al haar Tips ga ik nu al mijn avonturen aan. Top Coach!
Sjoukje - Teamcoaching
Sociaal, informatief, creatief, meedenkend, houd rekening met iedereen en heeft vaak gouden tips! Zo zou ik de coaching van Matthy willen omschrijven. Ondanks dat er soms moeilijke onderwerpen besproken moeten worden, is zij een luisterend oor waarbij ik mijzelf durf te uiten. Dit zorgt dan ook voor een fijne sfeer en mooie leermomenten.
Annette - Psychodynamisch coach
Matthy is een hele lieve, aardige vrouw die je al snel op je gemak stelt. Ze heeft humor, maar kan ook heel goed de vinger op de zere plek leggen. De oefeningen zijn pittig, maar voor mij zijn het wel echte eye-openers. Ze doen echt wat met/voor me. Ik vind het ook fijn dat ze soms wat van haar eigen leven deelt, zodat ik mij minder ‘de patiënt’ voel. Het voelt dan gelijkwaardiger.