(Kinder)coaching en training

Ben je op zoek naar kindertherapie, coaching of training? BijMatthy kun je met al je vragen terecht. Of het nu gaat over je kind, opvoeden, je eigen levensvragen, strubbelingen binnen je team of trainingen die zijn gericht op kinderen en jongeren: ik help je graag verder.
Neem contact op
Image

Kinder- en jongerencoaching

Als het niet goed gaat met je kind, kan dat een behoorlijke impact op je hebben. Heb jij een kind dat tussen de 4 en 18 jaar oud is en thuis of op school tegen problemen aan loopt? Dat niet lekker in zijn of haar vel zit? Ik begeleid je kind om zijn zelfhelende en beeldend vermogen aan te spreken en zo spelenderwijs zélf de oplossing te vinden.
meer over kinder- en jongerencoaching
Image

Coaching

In ieder leven gebeuren er dingen, waar je keer op keer tegenaan loopt. Of waar je last van hebt. Een gesprek met een coach kan je dan richting geven, zodat je weer grip krijgt op je leven. De coaching richt zich op kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar, ouders, volwassenen en teams.
meer over coaching
Image
Image

Trainingen

Zit jouw kind in groep 8 of de brugklas en loopt hij of zij vast met huiswerk of schoolwerk? De training Ik leer leren helpt.
De Uk & Puk trainingen leren medewerkers van de kinderopvang en peuterspeelzaal om kinderen in de leeftijd van 0 – 4 spelenderwijs te helpen in hun ontwikkeling.

De training Bikkels is een weerbaarheidstraining of faalangsttraining voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar.

lees meer